Dutch crane support

Boeierlaan 45
1503 JT Zaandam
tel: 075-7710107
mob: 06-17151071

Diensten

Door jarenlange ervaring in het fabriceren, leveren en repareren van onderdelen, gekoppeld aan een uitgebreide en materialenkennis staat Dutch Crane Support BV achter de kwaliteit van onze diensten en leveringen.

Een greep uit ons dienstenaanbod:

Service

Elke minuut dat een kraan stilstaat kost geld. Door goede communicatie en scherpe analyse willen wij stilstand tot een minimum beperken. De kracht hier zit hem in de combinatie tussen kwaliteit en snelheid.

Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week voor onze klanten beschikbaar.

Dutch Crane Support reviseert en inspecteert zware kranenInspectie

Voor uw verplichte minstens jaarlijkse keuring beschikt Dutch Crane Support BV over de juiste gekwalificeerde engineers om keuringen officieel uit te kunnen voeren. Voor de geinspecteerde kranen of installaties wordt een officieel inspectie rapport opgesteld. De kranen / installaties worden bovendien voorzien van de vereisde inspectiesticker. Tevens zal de inspecteur de eventuele gebreken met u bespreken en met een advies komen om deze gebreken te verhelpen.

Reparatie

Wij verrichten alle type mechanische / constructieve en electrische reparaties aan verschillende soorten en typen kranen en hijsinstallaties, ons streven is om uw kraan zo snel mogelijk weer productief te krijgen. Enkele voorbeelden hierin zijn, reperatie aan tandwielkasten en/of complete revisies, Constructie en/of laswerkzaamheden / Modificaties

Dutch Crane Support levert diverse onderdelen voor zware kranenLeveren van onderdelen / spare-parts

Door ons uitgebreide netwerk en uitstekende materialenkennis kunnen wij voor alle typen hijskranen onderdelen leveren en produceren in onze machinefabriek.

Wij leveren alle soorten spare-parts, voorbeelden zijn: kabeltrommels, tandwielen, tandwielkasten, kraanrijwielen, constructies, bordessen, dwangrollen, assen, bussen en lagers, kabelschrijven enz. enz.

Copyright © 2009-2014 Dutch Crane Support BV

Webdesign by Pyramedia

link delen | sitemap